Kinderyoga

Yoga voor kinderen, tieners en jongeren

Kinderyoga is voor iedereen, dus alle kinderen kunnen meedoen. Plezier staat voorop. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen spelenderwijs werken aan hun zelf- en lichaamsbewustzijn, houding en ademhaling. In de les werken we met thema's zoals de zon, de speeltuin, dieren, vriendschap en nog veel meer. Kinderen kunnen yoga ontdekken en verkennen door middel van spelletjes, yogahoudingen, ontspanning, visualisaties en creatieve oefeningen.

Speciaal voor jongens en meiden vanaf 10 jaar is er Tieneryoga. Een uurtje voor jezelf, lekker ontspannen het weekend in na een drukke schoolweek. Het maakt niet uit als je nog nooit aan yoga gedaan hebt of stijf bent. Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe dingen kom dan naar de Tieneryogales.We werken elke les met een thema. Thema's die voor jou belangrijk zijn (vriendschap, jezelf zijn, zelfvertrouwen, etc). In de les doen we verschillende yogahoudingen, aandachtsoefeningen en we werken meer met de ademhaling. We eindigen de les altijd met een eindontspanning.

Kinderen en jongeren die last hebben met slapen, zich angstig voelen, nerveus zijn, onzeker zijn, het moeilijk vinden om zich te concentreren of vaak last hebben van buikpijn kunnen baat hebben bij yoga. Maar bovenal is het vooral heel erg leuk om te doen! 

 Traject

In mei 2019 gaan er weer verschillende yogagroepen starten. Stuur vast een berichtje als je interesse hebt om mee te doen via info@opgroeiwinkel.nl of naar 06-18793511.

 

 

 


Deze boeken kunnen je helpen:

?>
[sluiten]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: