Kinderyoga

Yoga voor kinderen, tieners en jongeren

Kinderyoga is voor iedereen, dus alle kinderen kunnen meedoen. Plezier staat voorop. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen spelenderwijs werken aan hun zelf- en lichaamsbewustzijn, houding en ademhaling. In de les werken we met thema's zoals de zon, de speeltuin, dieren, vriendschap en nog veel meer. Kinderen kunnen yoga ontdekken en verkennen door middel van spelletjes, yogahoudingen, ontspanning, visualisaties en creatieve oefeningen.

Speciaal voor jongens en meiden vanaf 10 jaar is er Tieneryoga. Een uurtje voor jezelf, lekker ontspannen het weekend in na een drukke schoolweek. Het maakt niet uit als je nog nooit aan yoga gedaan hebt of stijf bent. Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe dingen kom dan naar de Tieneryogales.We werken elke les met een thema. Thema's die voor jou belangrijk zijn (vriendschap, jezelf zijn, zelfvertrouwen, etc). In de les doen we verschillende yogahoudingen, aandachtsoefeningen en we werken meer met de ademhaling. We eindigen de les altijd met een eindontspanning.

Voor jongeren van de middelbare school is er Yoga voor jongeren. We werken middels yogahoudingen en de adem aan een ontspannen houding en zelfbewustzijn.

Kinderen en jongeren die last hebben met slapen, zich angstig voelen, nerveus zijn, onzeker zijn, het moeilijk vinden om zich te concentreren of vaak last hebben van buikpijn kunnen baat hebben bij yoga. Maar bovenal is het vooral heel erg leuk om te doen! 

 Traject

Op vrijdag 10 mei 15.30 uur Tieneryoga

Op vrijdag 10 mei om 16.45 Yoga voor jongeren

Stuur vast een berichtje als je interesse hebt om mee te doen via info@opgroeiwinkel.nl of naar 06-18793511.

 De lessen vinden plaats in Mindfulnessinmotion in  t Gulden Hart in Arnhem-Noord. 

 

 


Deze boeken kunnen je helpen:

?>
[sluiten]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: