ACT voor kinderen en jongeren

Worstel jij ook met je zelfvertrouwen? Ben je een twijfelkont, onzeker, of pieker je veel? Dit is een training voor kinderen en jongeren die meer zicht willen krijgen op wie ze zijn en wat ze eigenlijk willen. Je leert in onze training: • Hoe je met piekeren en andere rotgedachten kunt omgaan, zodat je er minder last van hebt,• Wat gevoelens precies zijn en hoe je er ook minder last van kunt hebben• Hoe je jezelf anders kunt leren bekijken,• Wat je leuk vindt in je leven, wat je allemaal nog zou willen doen en hoe je dat kunt bereiken,• En last but not least..dat er meer mensen zijn zoals jij!

De training is voor iedereen die graag mee wil doen. We voeren altijd eerst een gesprek met je. Zo kun je ons alvast een beetje leren kennen vooraf en kun je alles vragen wat je wilt weten. Als je nog geen 16 bent, dan spreken we ook met je vader en/of moeder, omdat die het er ook mee eens moeten zijn. De training zelf duurt 8 keer. Er is een groep van 8 tot 12 jaar en voor 12 - 16 jarigen.

Wil je je aanmelden voor deze training of erachter komen of de training geschikt is voor jou? Mail dan gerust: info@psycholoogarnhem.nl / info@opgroeiwinkel.nlDe training wordt gegeven door Monique Samsen en Janneke de Heus

 


Deze boeken kunnen je helpen:

?>
[sluiten]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: